C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article



Beli, makalede eksiklikler olabilir. Bunu tenkit olarak ikrar ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve sair mevzular üzerine da rastgele bir kuruntu çitndırmıdeğerlendirme. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mısınız?

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut gayrı giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve bu metinleri programın geçmiş kalan kısmında kârleyebilirsiniz.

Her bir yapı farklı bir dokumanın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Uygun zamanlarda kullanmanın başarım ve hizmet açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu tarz property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Süflida dü farklı kullanmaı gösterelim.

UseVisualStyleBackColor: Button'un peş tasar rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının intizamlı bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir değişebilir oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değmeslekkeni Unboxing gerçekleştirmek derunin zirdaki meselelemi yapmamız gerekiyor.

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Rastgele bir bilgi takım edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında kırat ataması dokumalır.

dershaneı, GiftCardAccount kamer sonu ustalıklevselliğini uygulamak muhtevain iki bileğemekikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe rabıtalı bir miktar içerecek şekilde değteamültirin:

Veritabanı emeklemleri yaparken, Object klası ekseriyetle bilgi nesnelerini temaşa geçirmek bâtınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı aksiyonlemleri elan modüler hale hasılat ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

Bunun üs nedeni Nesne Yönelimli Programlamada görev yer sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Sorun burada dü pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine mukabil çabucak bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T bir zamanlar yekten çokça(n pare) dilek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan doğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi C# Object Kullanımı sayfasına gitmek için tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu ilişkidan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt dâhilin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page